Predana kandidatura za načelnički mandat i lista za Općinsko vijeće

Zajedno s predsjednicima općinske organizacije SDP-a i koalicijskim partnerima iz HNS-a danas sam predala kandidaturu za novi načelnički mandat na čelu Općine Vela Luka s 449 vaših potpisa, kao i listu za Općinsko vijeće čiji sam nositelj. Naša lista spoj je prijeko potrebne kombinacije mladosti i iskustva te će naš rad u cijelosti, kao i dosad, biti posvećen općoj dobrobiti i napretku Vele Luke. Vjerujem kako su projekti i rezultati iza nas garancija da nam možete dati vaše povjerenje i u sljedećem mandatu.
Unatoč pandemiji, svjesna sam velikog potencijala Luke i optimistična po pitanju ostvarivosti svake dobre ideje s koje god strane one dolazile, jer svi smo mi poput kamenčića u mozaiku – različiti, a opet neizostavni dio jedne cjeline. Kampanju sam dosad vodila na afirmativan način, a nastavit ću i dalje komunicirati isključivo kroz pozitivne poruke.
Na kraju, želim vam od srca zahvaliti na svakom potpisu i porukama podrške. Vaša potpora me obavezuje, ali i daje veliku motivaciju da nastavimo dalje zajedno, s još većim žarom i ustrajnošću raditi na razvoju i boljitku Vele Luke i svih naših stanovnika. Sidrin te u srcu valo veloluška!

Katarina Gugić, Vaša načelnica