Primanje u povodu Dana žena

U povodu osmog ožujka, međunarodnog Dana žena jučer u prijepodnevnim satima općinsko vodstvo Vele Luke upriličilo je svečani prijam za sve pripadnice ljepšeg spola koje su zaposlene u općinskim i županijskim upravnim tijelima. Svi oni okupili su se u uredu općinske načelnice. U ime Općine čestitke svim ženama prva je uputila Katarina Bikić, općinska načelnica, a potom Dragiša Barčot, njen zamjenik, koji je tom prilikom svakoj od prisutnih žena uručio crvenu ružu. Na druženju upućena je čestitka svim ženama:

Međunarodni dan žena tradicionalno se obilježava 8. ožujka kada slavimo žene i njihova ostvarenja u svim područjima života.
Ovaj dan je spomen na sve hrabre i odlučne žene i njihovu zajedničku i ustrajnu borbu za poboljšanje položaja žena u društvu.
Želim Vam da budete hrabre, uspješne i zadovoljne te da mudrošću, znanjem i postignućima budete prepoznate i priznate kao nositeljice razvitka, tolerancije i razumijevanja.
Svim majkama, kćerima, sestrama, suprugama, prijateljicama i suradnicama, u ime svojih suradnika i svoje osobno ime od srca čestitam Međunarodni dan žena!

Općina Vela Luka
načelnica Katarina Bikić