Na stranačkom druženju

Kategorija: Vijesti Napisao/la sdp Hitova: 1401

U petak 10. veljače u prostorima hotela Korkyra održano je druženje članova i simpatizera SDP-a u Veloj Luci. Na tradicionalnom susretu početkom godine okupljenima su se obratili predsjednik organizacije Ivo Žuvela, potpredsjednici Silvija Pećanac i Zoran Manestar, predsjednici Foruma mladih Katarina Bikić, Foruma žena Fani Topali, kao i seniora Nikola Oreb. U kraćim govorima skrenula se pozornost na predstojeće lokalne izbore. Program je suvereno, a opet opušteno vodila naša tajnica Katarina Bikić.

Posebna točka večeri bilo je uručenje prigodnog poklona za 69-godišnju vjernost našoj stranci gđi Marici Zlokić i njezinom suprugu Stjepanu Zlokiću...

Družilo se u više nego ugodnoj atmosferi, uz veliki obol članica Foruma žena koje su pripremile razne slastice. Po održanom druženju, one su slasticama i voćem darivale štićenike Doma umirovljenika.

Na druženju su nam se pridružile naše kolege iz Korčule, predsjednik županijske organizacije Davor Penić, ali i naši politički partneri iz HSS-a i HNS-a.